Welkom bij Krantenarchief.com

Welkom op het krantenarchief van Regiobode Beheer. Op deze plek zijn onze uitgaven digitaal te lezen en dat alles bij elkaar vormt een handig en nuttig archief. Niet alleen zijn de redactionele bijdragen hier te zien, maar omdat complete uitgaven gedigitaliseerd worden, zijn ook alle advertenties te zien zoals ze in de gedrukte media zijn verschenen.

Onze uitgeverij is actief op de Veluwe, de Veluwezoom, het Salland en de Achterhoek. Middels huis-aan-huis kranten, online-activiteiten, brochures en toeristische gidsen informeren wij de lezers over de activiteiten in die regio.

Kernpunten van onze lokale uitgaven zijn het maken van kranten en gidsen waarin ruimte is voor nieuws, feiten, politiek en analyses, maar waarin ook het verenigingsnieuws en de jubilea aan bod komen. Aankondigingen en agenda’s hebben een prominente plek. Human interest-verhalen zorgen daarnaast voor smaakvolle leeskost in uitgaven die verder vooral kort, bondig en informatief willen zijn, voor mensen die steeds minder tijd hebben, maar wel alles willen lezen en weten over hun eigen omgeving en dorp.

En ze zijn via Krantenarchief.com overal te lezen en na te lezen.

Maak hieronder een keuze uit de verschillende titels en/of edities.

 

Hieronder ziet u de kranten van het jaar 2020
« Terug naar overzicht